Reizigersadvisering

Gaat u op reis naar het buitenland? Patiënten van dokter van de Pas kunnen bij dokter Rozenberg terecht voor reizigersadvisering. Uw reisadvies wordt door twee assistentes en een huisarts bekeken. Zorg dat u uw reis tijdig doorgeeft. Bij vakantie of drukte bestaat de mogelijkheid dat we u moeten doorsturen naar de GGD. Nadat u uw gegevens heeft afgegeven proberen wij binnen twee weken telefonisch contact met u op te nemen.

Wilt u reisadvies aanvragen? Download dan het formulier en lever dit ingevuld in bij de doktersassistente. Zie hieronder welke kosten wij berekenen voor het uitzoeken, zetten v/d injecties en de bijbehorende adviezen.

Gaat U last-minute (binnen 1-2 weken) op vakantie en heeft U vaccinaties nodig? Dan zijn de kosten ongeacht welk land €55,-.

Belangrijke informatie m.b.t. kosten reisvaccinaties

Indien u een verzoek indient om uit te zoeken welke vaccinaties er nodig zijn voor een bepaalde reis zijn hier kosten aan verbonden.

  • Voor landen binnen Europa (+ Marokko en Turkije) : €35,00 (excl. spuiten)
  • Voor landen buiten Europa : €55,00 (excl. spuiten)

Heeft u n.a.v. een uitgezocht advies alleen een recept voor Malaria-tabletten nodig of alleen adviezen dan bedragen de kosten €17,95.