Stel het contact met de huisarts en ziekenhuis niet onnodig uit!

Beste patiënt,

Vanaf het moment dat corona in deze regio werd geconstateerd hebben we meteen maatregelen getroffen om de grote patiëntenstroom aan te kunnen én de veiligheid voor alle patiënten en medewerkers te waarborgen.

Wij zien dat patiënten met niet-corona gerelateerde klachten de zorg bij de huisarts mijden wegens angst om hier besmet te raken met het virus. Dit is onnodig en kan zelfs lijden tot ernstige klachten! Wij willen u vragen ons te bellen indien u klachten heeft. De assistente en huisarts zullen dan samen met u kijken of het nodig is om naar de praktijk te komen.

Indien u corona gerelateerde klachten heeft zullen wij een afspraak voor u inplannen op het coronaspreekuur. Dit spreekuur vindt plaats op een andere locatie namelijk; onderstestraat 1A te Helden. Hiermee zorgen we ervoor dat (mogelijk) besmette patiënten niet in aanraking komen met niet-besmette patiënten.

Alle overige afspraken met de assistente en de Praktijondersteuner kunnen gewoon doorgaan met uitzondering van de longfunctie testen.

Mocht de huisarts u doorverwijzen naar het ziekenhuis dan is dit nodig. Ook in het ziekenhuis treffen ze de nodige maatregelen voor uw veiligheid en die van de medewerkers waar te borgen.

Zoals u hierboven kunt lezen doen we er alles aan om een veilige omgeving te creëren waar u met al uw vragen terecht kunt. Bij deze nodigen wij u nogmaals uit om ons te bellen zoals u dat voorheen ook zou hebben gedaan, wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

 

Team Huisartsenpraktijk M. van de Pas