Herhaalrecepten

Voor het aanvragen van een herhaalrecept kunt u

ALS OP HET ETIKET VAN UW MEDICATIE EEN HERHAALNUMMER IS AFGEDRUKT dan kunt u een herhaling van dit medicijn aanvragen via de website https://nieuw.herhaalnummer.nl/Default.aspx?relnr=510851. Toets uw geboortejaar en het herhaalnummer in en klik op de knop “Medicijn aanvragen”.

Wilt u meerdere medicijnen bestellen klik dan op de informatieregel “Meer informatie over meerdere medicijnen tegelijk herhalen”. Als u de getoonde instructies volgt kunt u heel eenvoudig de benodigde medicijnen in één keer bestellen.

U kunt evt ook telefonisch uw recept herhalen: bel met 088 0800 184 en volg de aanwijzingen. U toets uw viercijferig geboortejaar in en sluit af met een #. Hierna toetst u het herhaalnummer in en sluit af met een #.

Bestellen via de telefoon/iPad kan ook door de app Recappt te downloaden en te installeren. De apotheekcode 510851 hoeft u slechts eenmalig in te toetsen.

ALS OP HET ETIKET VAN UW MEDICATIE GEEN HERHAALNUMMER IS AFGEDRUKT kunt u BENU Apotheek Panningen mailen (voorkeur) panningen@benuapotheek.nl of bellen 077-3075090.

Bent u geen patiënt bij BENU Apotheek Panningen of lukt het niet om het medicijn te bestellen:
bel dan 077-3082116 keuetoets 3

Hebt u een herhaalrecept besteld, dan ligt dit 3 dagen later voor u klaar bij de apotheek.

Let op: de apotheek is op zaterdag gesloten

Herhaalservice

Gebruikt u chronische medicatie een of meerdere soorten medicatie? Dan kunt u gebruik maken van de herhaalservice bij de apotheek gevestigd in het Pantaleon. Elke 3 maanden kunt u uw medicatie ophalen. Via mail ontvangt u hier een herinnering van of u krijgt bij afhalen een briefje mee waarop de datum staat dat uw medicatie weer voor u klaarligt. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u een afspraak maken bij de apotheek om dit aan te vragen.

Baxter

Gebruikt u chronische medicatie en vindt u het niet prettig veel medicatie in huis te hebben? Of lukt het niet meer medicatie zelf bij te houden? Dan kunt u gebruikt maken van de baxterrol. U krijgt dan elke 2 weken uw medicatie in zakjes waarop de tijden staan wanneer u de medicatie kunt innemen.

Aanvragen van de baxter kan telefonisch of via de balie van de apotheek. De mogelijkheid bestaat om baxter medicatie thuis te laten bezorgen. Geef dit aan tijdens de aanvraag. Bij eerste uitgifte wordt geadviseerd om naar de apotheek te komen, zodat er uitleg gegeven kan worden over de medicatie.