Corona Update

Het coronaspreekuur zal per 6-5-20 niet meer plaats vinden op het depandance in Helden. Dit met de reden dat het aantal besmettingen met het Covid-19 virus ook hier in de regio gelukkig afneemt. Dr. van de Pas zal de verdachte patiënten thuis bezoeken zij zullen dus niet op de praktijk worden uitgenodigd.

De overige afspraken op de praktijk worden weer zoveel mogelijk opgepakt, dit gebeurt wel met enkele aanpassingen, zo mogen er maximaal 3 personen tegelijk in de wachtkamer zitten en is iedereen die plaats neemt in de wachtkamer verplicht om een mondkapje te dragen. Dit alles met als doel de zorg zo veilig mogelijk te bieden voor iedereen.

Wij willen u daarom vragen om indien mogelijk alleen naar de praktijk te komen en niet te vroeg op de afspraak te komen. Bij aankomst ontvangt u een mondkapje van de assistente, meld u zich daarom bij aankomst.

Daarnaast vragen wij u indien u ziet dat er meer dan drie personen in de wachtkamer zitten op de gang te wachten tot u naar binnen kunt. Dit om de 1,5 meter richtlijn te hanteren.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen doen wij er alles aan om u zo goed en veilig mogelijk te helpen, heeft u klachten of vragen neem dan gerust contact met ons op en blijf er niet mee rondlopen, wij helpen u graag!